HomeOfficeDecoration | Toilet With Built In Bidet Uk
HomeOfficeDecoration | Toilet With Built In Bidet Uk | wc with bidet

Vijf Feiten Die U Nooit Wist Over Wc Met Een Bidet Wc Met Bidet

31 views

Lees hier het eerste deel van dit tweeluik, met .a. de slimme thermostaat en de gezelschapsrobot.

HomeOfficeDecoration | Toilet With Built In Bidet Uk - wc with bidet
HomeOfficeDecoration | Toilet With Built In Bidet Uk – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: homeofficedecoration.net

Een bekend fenomeen in Japan is het uitgebreide toilet. De trend van een toiletbril met geïntegreerd bidet en verwarmde zitting is nooit echt in Europa doorgebroken, maar een nieuwe generatie slimme toiletten zou daar wel eens verandering in kunnen brengen. Er zijn al toiletten op de markt die urinemonsters kunnen meten en je ontlasting kunnen analyseren en deze data vervolgens draadloos naar je smartphone of tablet kunnen sturen.

Fabrikant Toto is de bekendste fabrikant van geavanceerde toiletten en met de Neorest-serie haal je het toilet van de toekomst in huis. Het toiletdeksel gaat automatisch open als er iemand in de buurt komt en in het deksel zit een uv-schoonmaaksysteem dat de bril en pot na elk gebruik automatisch reinigt. Een ingebouwd luchtzuiveringssysteem zorgt voor een aangename lucht voor de volgende bezoeker.

Uiteraard kun je je favoriete briltemperatuur instellen en heb je de beschikking over verschillende bidet-functies. Een Neorest-toilet kost een paar duizend euro, maar Toto biedt ook modellen die een stuk goedkoper zijn, inclusief opzetbrillen voor je bestaande wc.

Op dit moment zijn er nog geen grote bedrijven die slimme spiegels aanbieden, maar je ziet wel dat fabrikanten experimenteren met hoe een slimme spiegel eruit moet komen te zien. Vooralsnog lijkt de badkamer de ideale plek voor een slimme spiegel, zodat je daarin je nieuwste e-mails, het weerbericht en je agenda voor de dag kunt zien terwijl je ‘s ochtends je tanden poetst.

Wc with low level cistern, seat cover and bidet | IDFdesign - wc with bidet
Wc with low level cistern, seat cover and bidet | IDFdesign – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: idfdesign.com

Perseus Mirrors is een bedrijf dat recentelijk zijn Kickstarter-doel behaalde. Op dit moment kun je de spiegel vooraf bestellen voor 250 dollar. De spiegel is via spraak-gestuurde commando’s te bedienen en kan video’s, notificaties en apps weergeven. In de spiegel zit bovendien een camera zodat je selfies kunt nemen terwijl je in de spiegel kijkt.

Een slimme spiegel brengt natuurlijk één groot privacy-probleem met zich mee, je hebt nu een camera in de badkamer of slaapkamer staan en je moet er zeker van kunnen zijn dat onbevoegden geen toegang tot je slimme spiegel hebben. Niet alleen de badkamer is een geschikte plek voor een slimme spiegel, ook auto’s en motoren hebben baat bij achteruitkijkspiegels of zijspiegels die aanvullende informatie kunnen tonen en je bij gevaar kunnen waarschuwen.

Lees ook: Magic Mirror: Nederlands knutselproject verovert de wereld

Een e-bike is al gemeengoed, maar veel e-bikes bieden slechts trapondersteuning. Dit is natuurlijk prima, maar er valt nog zoveel te verbeteren aan de klassieke fiets. Om te weten hoe de volgende generatie fietsen eruit gaan zien, neem je een kijkje bij fabrikanten Stromer of Specialized.

Toilet WC And Bidet Royalty Free Stock Photography - Image ..
Toilet WC And Bidet Royalty Free Stock Photography – Image .. | wc with bidet

Image Source: dreamstime.com

De Stromer ST2-S is een e-bike van maar liefst 9000 euro. Hiervoor krijg je een fiets met elektronisch gestuurde versnellingen en een krachtige accu. De fiets heeft een geïntegreerd beeldscherm en communiceert met de speciale omni-app op je smartphone. Je kunt instellingen in je fiets via de smartphone finetunen en je hebt altijd een overzicht van de restlading en reikwijdte van je accu.

Via de smartphone zet je je fiets op slot en mocht je fiets gestolen worden, dan kun je deze via de ingebouwde gps-module makkelijk weer terugvinden. De fietswinkel kan eveneens toegang krijgen tot bepaalde data van je fiets en eventueel op afstand elektronische problemen verhelpen.

Beweging bijhouden, fitnessplannen maken en yoga-poses oefenen doe je waarschijnlijk al met behulp van je smartphone, maar in de toekomst kan je smartphone veel meer dingen op gezondheidsgebied overnemen. Er zijn al producten op de markt waarmee je zelf je hartslag of bloeddruk kunt meten, maar in theorie kun je met een combinatie van je smartphone en externe apparaten een prima profiel van je eigen gezondheid maken.

De heilige graal is nog niet gevonden, maar Cue komt in de buurt. Cue is een zogenaamde Health Tracker en bestaat uit een kastje waar je verschillende cartridges in kunt stoppen. De resultaten worden uit de cartridge gelezen en naar je smartphone gestuurd. Op dit moment kun je Cue vooraf bestellen met vijf cartridges: Vitamine D, Ontsteking, Griep, Testosteron en Vruchtbaarheid.

WC BIDET GEBERIT SELA WATER CON BIDET INCORPORATO con doccetta - wc with bidet
WC BIDET GEBERIT SELA WATER CON BIDET INCORPORATO con doccetta – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: demshop.it

Een sample van je speeksel, neusvocht of een drupje bloed steek je in de desbetreffende cartridge en Cue analyseert en geeft je via je smartphone advies over je gezondheid. Uiteraard is het apparaat nog geen vervanging voor de dokter, maar het kan wel tijdig een tekort aan vitamine D registreren of je waarschuwen voor een griepje. Cue is vorig jaar een samenwerking met medisch bedrijf Johnson & Johnson aangegaan.

Heb je er al eens aan gedacht je bed slimmer te maken? Waarschijnlijk niet. Wat zou je ook kunnen verbeteren aan zoiets simpels als een bed? Heel wat, volgens de Amerikaanse firma Sleep Number. Eind dit jaar brengt het bedrijf de Sleep Number 360 uit, een bed dat automatisch de hardheid van je matras kan verstellen als het merkt dat je vaak beweegt in je slaap.

Dit wordt gedaan door een luchtpomp, daarbij kun je je wel afvragen met hoeveel geluid dit gepaard gaat. Het tweepersoons-model kan bovendien individueel worden geconfigureerd zodat er bij beide personen voor een optimale nachtrust wordt gezorgd. Het bed kan via een app of automatisch worden voorverwarmd en kan zelfs het snurken van je partner detecteren en dan automatisch het hoofdeinde van dat deel van het bed optillen, om zo hopelijk het snurken te verminderen.

Als je wakker wordt, kun je alle activiteit en aanpassingen die het bed tijdens de nacht heeft gedaan aflezen in de app. Zelfs je hartslag gedurende de nacht schijnt het bed te kunnen registreren. Het bed is straks waarschijnlijk alleen in Amerika beschikbaar en zal zo’n 3000 dollar gaan kosten.

Биде Artceram - TEN. WC & Bidet купить под заказ modernh
Биде Artceram – TEN. WC & Bidet купить под заказ modernh | wc with bidet

Image Source: modernh.com

Het blijft natuurlijk een beetje koffiedik kijken, maar we hebben geprobeerd de meest zekere ontwikkelingen voor je op een rijtje te zetten. Sommige technologische evoluties zijn logisch en worden gedreven door een bepaalde noodzaak. De auto is hiervan een goed voorbeeld: fossiele brandstoffen zijn niet eindeloos en om het klimaat te helpen, moeten er maatregelen worden genomen. De elektrisch gestuurde auto lijkt er dus zeker te komen.

Technologieën die jou het leven makkelijker maken, lijken ook zeker van een plaatsje in het toekomstoverzicht – vooral als dit kan binnen een redelijk budget. De Amazon Echo is zo’n voorbeeld en ook de slimme thermostaat is aan een enorme opmars bezig. Andere technologieën blijven afhankelijk van het gebruiksgemak, de integratie met andere systemen en uiteraard de prijs. Laten we over tien jaar de lijst erbij pakken en kijken welke producten niet meer uit ons leven zijn weg te denken.

Vijf Feiten Die U Nooit Wist Over Wc Met Een Bidet Wc Met Bidet – wc with bidet
| Pleasant for you to my personal weblog, in this particular occasion I will show you with regards to keyword. And after this, here is the initial impression:

Luxe Bidet Neo 120 - Toilet Reviews - wc with bidet
Luxe Bidet Neo 120 – Toilet Reviews – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: toiletsreviews.org

Why don’t you consider impression earlier mentioned? can be that incredible???. if you’re more dedicated consequently, I’l m explain to you some image all over again below:

So, if you’d like to obtain these incredible pictures about (Vijf Feiten Die U Nooit Wist Over Wc Met Een Bidet Wc Met Bidet), press save button to store the shots in your computer. They’re prepared for obtain, if you love and wish to take it, click save symbol on the page, and it will be immediately saved to your laptop.} Lastly if you wish to secure unique and the recent image related to (Vijf Feiten Die U Nooit Wist Over Wc Met Een Bidet Wc Met Bidet), please follow us on google plus or bookmark this blog, we attempt our best to give you daily up grade with fresh and new pictures. Hope you enjoy keeping here. For many up-dates and recent information about (Vijf Feiten Die U Nooit Wist Over Wc Met Een Bidet Wc Met Bidet) pics, please kindly follow us on tweets, path, Instagram and google plus, or you mark this page on book mark area, We attempt to present you up grade periodically with fresh and new pictures, like your searching, and find the perfect for you.

Thanks for visiting our site, articleabove (Vijf Feiten Die U Nooit Wist Over Wc Met Een Bidet Wc Met Bidet) published .  At this time we’re pleased to declare that we have discovered an awfullyinteresting contentto be discussed, namely (Vijf Feiten Die U Nooit Wist Over Wc Met Een Bidet Wc Met Bidet) Some people searching for information about(Vijf Feiten Die U Nooit Wist Over Wc Met Een Bidet Wc Met Bidet) and certainly one of these is you, is not it?

La venta del bidé - wc with bidet
La venta del bidé – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: staticflickr.com

Ponad 25 najlepszych pomysłów na Pintereście na temat ..
Ponad 25 najlepszych pomysłów na Pintereście na temat .. | wc with bidet

Image Source: pinimg.com

Planus| Impact Toilet with integrated bidet water jet - wc with bidet
Planus| Impact Toilet with integrated bidet water jet – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: planus.biz

21 best WCs & bidets images on Pinterest | Bathrooms, Toilet and ..
21 best WCs & bidets images on Pinterest | Bathrooms, Toilet and .. | wc with bidet

Image Source: pinimg.com

**oño ya¡¡¡ - wc with bidet
**oño ya¡¡¡ – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: staticflickr.com

Planus| Artic Toilet with integrated bidet water jet - wc with bidet
Planus| Artic Toilet with integrated bidet water jet – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: planus.biz

Bidet - Bathroom Bidet - Modern Bidet - ragusa - wc with bidet
Bidet – Bathroom Bidet – Modern Bidet – ragusa – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: theinteriorgallery.com

enchanting water closet system | Roselawnlutheran - wc with bidet
enchanting water closet system | Roselawnlutheran – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: wiligear.com

Toilet bidet combo – cool designs of small bathroom furniture - wc with bidet
Toilet bidet combo – cool designs of small bathroom furniture – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: deavita.net

Oh fuck! i’m in the wrong place again! – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: staticflickr.com

WC BACK TO WALL WITH BIDET GSG BRIO MODELL WITH SEAT SOFT CLOSE - wc with bidet
WC BACK TO WALL WITH BIDET GSG BRIO MODELL WITH SEAT SOFT CLOSE – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: edil-box.com

White WC bidet sprayer - wc with bidet
White WC bidet sprayer – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: wici-concept.com

PINARA ALL IN ONE COMBINED BIDET TOILET WITH SOFT CLOSE SEAT - wc with bidet
PINARA ALL IN ONE COMBINED BIDET TOILET WITH SOFT CLOSE SEAT – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: londontilecentre.co.uk

Brondell FreshSpa Easy Bidet | BidetKing
Brondell FreshSpa Easy Bidet | BidetKing | wc with bidet

Image Source: bidetking.com

Lavalino - All in one Bidet Toilet Seat - wc with bidet
Lavalino – All in one Bidet Toilet Seat – wc with bidet | wc with bidet

Image Source: everydropisprecious.com

Gallery for Vijf Feiten Die U Nooit Wist Over Wc Met Een Bidet Wc Met Bidet

Leave a Reply