Nieuw onderzoek: wat willen mannen en vrouwen? · LINDA.
Nieuw onderzoek: wat willen mannen en vrouwen? · LINDA. | wat willen mannen in bed

Tien Kleine Maar Belangrijke Dingen Om Te Observeren In Wat Willen Mannen In Bed | Wat Willen Mannen In Bed

25 views

GRAVE – Sinds 2000 stroomt het eerste weekend in juli het mooie Grave vol met fans van vrolijke koormuziek. Liefhebbers van gezelligheid. Meedeinen met de bekende melodieën. Een glaasje drinken, een hapje eten op de leuke terrasjes of in de bijzondere kroegjes. Op 17 verschillende plaatsen in het stadje aan de Maas zijn er optredens van de 34 deelnemende koren. Een ongekende sfeer maakt zich meester van onze eeuwenoude pittoreske woonplaats. Natuurlijk zijn we trots op het grote succes, dat door een groep hardwerkende Graafse vrijwilligers op de kaart is gezet. Voor de oudere bestuursleden was het tijd om het stokje door te geven aan de jeugd. Van de oprichters van dit groots festival van de lichte muziek, is alleen Loek Adriaans nog over. Voorzitter, vraagbaak en wandelende encyclopedie van de historie van het Smartlappenfestival.

“Een goed stel”, fluistert Loek me in het oor. “Ze pakken het goed aan. Het werd zo’n grote organisatie, en zo zwaar om te organiseren, dat de oudere bestuursleden de laatste jaren hun taken hebben overgedragen. Wat hebben ze er hard voor gewerkt. We zijn hen veel dank verschuldigd”.

Naast Loek, als voorzitter, bestaat het bestuur nu uit penningmeester Martin Schrap, secretaris Wilma van der Vliet en de leden Pascal Kersten, Remco Kuijer, Marcel de Man en Dimitri van der Hoeven. Pascal: “We zijn bezig om de hele organisatie op papier te zetten. Onze voorgangers hadden alles in hun hoofd zitten. Met hier en daar een aantekening op een bierviltje. Hoe ze dat toch voor elkaar kregen. Want het is me echt een geweldige organisatie geworden”. Wilma: “Het stadje is zo vol sfeer dat er heel wat mensen zijn die voornamelijk voor die sfeer komen. We hebben een volle binnenstad met blije mensen. Op elke 100 meter een koor in een schitterende omgeving. Het past in de geest van Grave”. Enthousiast zijn ze, het nieuwe bestuur. Met oog voor de toekomst. Marcel: “De avond tevoren zijn er al heel wat mensen, die in de haven, de bed en breakfasts, ja zelfs bij van der Valk in Cuijk een slaapplaats hebben gevonden om toch vooral niets te missen van dit grandioze spektakel”. Remco: “En wat denk je van al die toeschouwers, die zo genoten hebben van de sfeer en al het moois van Grave, en die in de zomer weer terugkomen? Als toerist”.

Programma
De ontspannen ontvangst is om 11 uur in de grote tent op Bekaf. Loek: “Het is een prachtig gezicht om al die koren, samen goed voor zo’n 1500 mannen en vrouwen, leuk aangekleed aan te zien komen. Ze worden ontvangen met koffie en een lunchpakket. De stemming zit er meteen goed in. Er worden al, met de hele tent, een paar bekende liedjes ingezet. Burgemeester Lex Roolvink verricht de officiële opening. De begeleiders uit Grave hebben met “hun” koor al kennis gemaakt en om 13 uur gaan alle koren naar hun eerste plaats in de stad. Bedenk dat er meer dan 100 vrijwilligers zijn, met wie we op vrijdagavond al een briefing hebben gehad. Op 17 plaatsen in Grave beginnen de koren met hun optredens. Van Catharinahof tot voor Ons Café, van Bekaf tot de Brugstraat en door het hele centrum. Ieder half uur wordt er van plaats gewisseld. Voor de duizenden en duizenden bezoekers is het één groot feest. In een onvergetelijk natuurlijk decor. Gevuld met muziek en zang. Drankjes en hapjes vinden hun weg. Wie er eens de sfeer en meer heeft geproefd komt het jaar erna zeker terug”.

Om 17 uur is er in de tent op Bekaf de grote finale. Wilma: “Voor een enthousiast publiek van zangers en zangeressen is het een hoogtepunt van een geweldige dag. Met zijn allen in de tjokvolle tent met 3000 mensen. Met optredens van Mark van Veen en Blow the Base. Dat was vorig jaar een succesformule”. Wie dit ooit heeft meegemaakt, vergeet het nooit.

Pothuusburgs jubileum
Meer dan 100 vrijwilligers spannen zich in, om er jaarlijks weer een spetterende dag van te maken. “Maar we kunnen nog veel meer vrijwilligers gebruiken”, zegt Pascal. “Het is een gigantische organisatie, waarmee we al in september van het jaar ervoor mee beginnen. Dus, als je mee wilt doen, meld je aan”. Wilma maakt zich zorgen over de sponsoren: “Zo’n organisatie kost een hoop. Denk maar aan de grote tent, en de vele kosten die we voor de koren maken. We komen echt nog sponsoren tekort. Een paar hele grote, liefst voor meerdere jaren zou ons voor de komende jaren geruststellen. Gelukkig helpt de gemeente Grave ons. Wie als sponsor zijn naam aan dit grootse feest wil verbinden, kan mailen naar [email protected] willen laten zien dat de ondernemers meedoen en de ondernemers laten op die manier zien dat ze erbij horen”.

Op zaterdag 30 juni wordt de grote tent gebruikt door Carnavalsvereniging Pothuusburg, dat dan zijn 66ste jubileumjaar viert. Daarover later meer.

Tien Kleine Maar Belangrijke Dingen Om Te Observeren In Wat Willen Mannen In Bed | Wat Willen Mannen In Bed – wat willen mannen in bed
| Welcome for you to our blog site, with this moment I’ll explain to you in relation to keyword. And today, this can be a very first image:

Nieuw onderzoek: wat willen mannen en vrouwen? · LINDA
Nieuw onderzoek: wat willen mannen en vrouwen? · LINDA | wat willen mannen in bed

Image Source: lindanieuws.nl

Why don’t you consider photograph above? is actually in which incredible???. if you’re more dedicated and so, I’l l provide you with some photograph once more below:

So, if you’d like to get the outstanding photos related to (Tien Kleine Maar Belangrijke Dingen Om Te Observeren In Wat Willen Mannen In Bed | Wat Willen Mannen In Bed), click save link to save these shots in your personal pc. They are available for obtain, if you’d rather and want to get it, simply click save badge in the web page, and it will be instantly downloaded to your notebook computer.} Lastly in order to grab new and the recent photo related to (Tien Kleine Maar Belangrijke Dingen Om Te Observeren In Wat Willen Mannen In Bed | Wat Willen Mannen In Bed), please follow us on google plus or bookmark this page, we attempt our best to present you regular up-date with fresh and new shots. We do hope you like staying here. For most up-dates and latest information about (Tien Kleine Maar Belangrijke Dingen Om Te Observeren In Wat Willen Mannen In Bed | Wat Willen Mannen In Bed) graphics, please kindly follow us on tweets, path, Instagram and google plus, or you mark this page on bookmark section, We attempt to give you up grade periodically with all new and fresh pictures, like your searching, and find the ideal for you.

Thanks for visiting our site, contentabove (Tien Kleine Maar Belangrijke Dingen Om Te Observeren In Wat Willen Mannen In Bed | Wat Willen Mannen In Bed) published .  At this time we are excited to announce we have found an extremelyinteresting nicheto be discussed, that is (Tien Kleine Maar Belangrijke Dingen Om Te Observeren In Wat Willen Mannen In Bed | Wat Willen Mannen In Bed) Most people trying to find info about(Tien Kleine Maar Belangrijke Dingen Om Te Observeren In Wat Willen Mannen In Bed | Wat Willen Mannen In Bed) and certainly one of them is you, is not it?

19 geheimen die mannen verzwijgen - Dokterdokter
19 geheimen die mannen verzwijgen – Dokterdokter | wat willen mannen in bed

Image Source: dokterdokter.nl

Image Gallery willen - wat willen mannen in bed
Image Gallery willen – wat willen mannen in bed | wat willen mannen in bed

Image Source: s-bol.com

Wat mannen aantrekkelijk vinden - Dokterdokter
Wat mannen aantrekkelijk vinden – Dokterdokter | wat willen mannen in bed

Image Source: dokterdokter.nl

19 Dingen Die Mannen Leuk Vinden Om Te Horen Van Vrouwen - wat willen mannen in bed
19 Dingen Die Mannen Leuk Vinden Om Te Horen Van Vrouwen – wat willen mannen in bed | wat willen mannen in bed

Image Source: mannengeheim.nl

Wat willen mannen echt? - wat willen mannen in bed
Wat willen mannen echt? – wat willen mannen in bed | wat willen mannen in bed

Image Source: static-smb.be

DSC_1858_400x400 - Cinevox - wat willen mannen in bed
DSC_1858_400x400 – Cinevox – wat willen mannen in bed | wat willen mannen in bed

Image Source: cinevox.be

Pin by VIVA NL on VIVA COVERS 2013 | Pinterest - wat willen mannen in bed
Pin by VIVA NL on VIVA COVERS 2013 | Pinterest – wat willen mannen in bed | wat willen mannen in bed

Image Source: pinimg.com

13 Dingen Die Mannen Aantrekkelijk Vinden Aan Een Vrouw - wat willen mannen in bed
13 Dingen Die Mannen Aantrekkelijk Vinden Aan Een Vrouw – wat willen mannen in bed | wat willen mannen in bed

Image Source: mannengeheim.nl

7 x wat mannen eigenlijk willen vragen op een eerste date - wat willen mannen in bed
7 x wat mannen eigenlijk willen vragen op een eerste date – wat willen mannen in bed | wat willen mannen in bed

Image Source: beautify.nl

Wat willen mannen nu echt van hun vriendin? Deze anonieme ge ..
Wat willen mannen nu echt van hun vriendin? Deze anonieme ge .. | wat willen mannen in bed

Image Source: akamaized.net

Waarmee jij hem kunt helpen in bed (speciaal voor vrouwen) - wat willen mannen in bed
Waarmee jij hem kunt helpen in bed (speciaal voor vrouwen) – wat willen mannen in bed | wat willen mannen in bed

Image Source: depassieterug.nl

Bewezen: dit is wat een vrouw zoekt in een man - wat willen mannen in bed
Bewezen: dit is wat een vrouw zoekt in een man – wat willen mannen in bed | wat willen mannen in bed

Image Source: hearstapps.com

Seks Op De Eerste Date? Wat Mannen ECHT Willen - YouTube - wat willen mannen in bed
Seks Op De Eerste Date? Wat Mannen ECHT Willen – YouTube – wat willen mannen in bed | wat willen mannen in bed

Image Source: ytimg.com

Wat mannen vreselijk vinden in bed, maar niet tegen je zullen ..
Wat mannen vreselijk vinden in bed, maar niet tegen je zullen .. | wat willen mannen in bed

Image Source: womenshealthmag.nl

Wat mannen graag van een vrouw willen in bed - Plekk Singles Magazine - wat willen mannen in bed
Wat mannen graag van een vrouw willen in bed – Plekk Singles Magazine – wat willen mannen in bed | wat willen mannen in bed

Image Source: plekkmagazine.nl

Wat vrouwen écht willen: 19 x mannen die je tijd helemaal waard ..
Wat vrouwen écht willen: 19 x mannen die je tijd helemaal waard .. | wat willen mannen in bed

Image Source: beautify.nl

Gallery for Tien Kleine Maar Belangrijke Dingen Om Te Observeren In Wat Willen Mannen In Bed | Wat Willen Mannen In Bed

Leave a Reply