Wildervanck Bed
Wildervanck Bed | bed and breakfast amsterdam

Nu Is Het Tijd Om De Waarheid Over Bed And Breakfast Amsterdam Te Leren Kennen Bed And Breakfast Amsterdam

25 views

Tijdens de Provada 2018 (5-7 juni) in Amsterdam wordt op 7 juni de winnaar van Steden in Beweging (StiB) Award 2018 bekend gemaakt. Bezoekers van de beurs kunnen in de stand van de collega’s van Vastgoedmarkt hun favoriet aangeven. Op basis van het oordeel van de jury (4/5e) en vakgenoten (1/5e) wordt de winnaar geselecteerd.

Wildervanck Bed  - bed and breakfast amsterdam
Wildervanck Bed – bed and breakfast amsterdam | bed and breakfast amsterdam

Image Source: weekendhotel.nl

Voor de Steden in Beweging (StiB) Award 2018 zijn genomineerd:

– Woningbouwproject Koningshof Gouda – AWG Architecten, Blauwhoed Projectontwikkeling, Gebr. Blokland, Altera Vastgoed
– Zwembad Hart van Zuid in Rotterdam –  Kraaijvanger Architects, Ballast-Nedam, Heijmans en de gemeente Rotterdam
– De Barones in Breda – Rijnboutt, Kroonenberg Groep, 3W Real Estate en KroesePaternotte
– Woonzorgcentrum Scheldehof in Vlissingen – Atelier PRO, WVO Zorg en Bouwgroep Peters

Het woningbouwproject Koningshof is een combinatie van oud en nieuw. Rondom de plek van de voormalige plateelbakkerij Zuid-Holland verrees de afgelopen jaren een aantrekkelijk nieuw stadsdeel, dat gedeeltelijk gebruik maakt van bestaande gebouwen die werden getransformeerd naar nieuwe bestemmingen.

Het project combineert 70 ruime, betaalbare huurappartementen, 80 koopwoningen bestaande uit een gevarieerde mix van ruime stadswoningen, herenhuizen en appartementen en woningen in de getransformeerde objecten aan het Raam en in De Bakkerij. De parkeergarages zijn in het project geïntegreerd, waaronder een in een monumentaal pand. De gerenoveerde Slangentoren uit 1915 is tegenwoordig een bed & breakfast met 1 kamer in de monumentale toren, waar de brandweer vroeger zijn brandslangen liet drogen. Het getransformeerde Rijksmonument De Kleischuur werd omgebouwd tot een trendy restaurant ‘op het water’.

Koningshof is gelegen tussen Raam en Vest in Gouda, een historische locatie in de Goudse binnenstad. AWG Architecten heeft ervoor gezorgd dat de nieuwbouw van Koningshof qua architectuur en stedenbouw aansluit op de monumentale panden die in het gebied aanwezig zijn. Projectontwikkelaar Blauwhoed en Gebr. Blokland realiseerden in de eerste fase al 108 woningen in Koningshof. Institutioneel vastgoedfonds Altera is eigenaar van de 30 huurappartementen die in de tweede fase werden gerealiseerd. Eerder kocht Altera al 40 huur appartementen in het gebied.

Koningshof Gouda. De bedrijfshuisjes van de voormalige plateelfabriek zijn omgebouwd tot parkeergarage

Lower Bicutan, Taguig, manila de bay , see breeze, riles n ..
Lower Bicutan, Taguig, manila de bay , see breeze, riles n .. | bed and breakfast amsterdam

Image Source: staticflickr.com

Het zwembad is de aanjager van een gebiedsontwikkeling die zowel in het fysieke domein als het sociale domein plaatsvindt. Programmatisch dient het zwembad als een belangrijke schakel tussen de wijk en het stadsdeelcentrum Winkelcentrum Zuidplein. Het is het enige 50-meterbad van Rotterdam. Het behoud van een groot gedeelte van de gevels van het oude deelgemeente kantoor maakt het project duurzaam. Het ontwerp is van de hand van Kraaijvanger architects. Zij hebben met oog voor het lokale karakter en identiteit een balans gevonden.

Het zwembad vervult vooral een rol in het leven van de mensen in en om het Zuidpleingebied. Of ze er nu wonen, werken, ondernemen of op bezoek komen. Dit is terug te zien in de programmering van het zwembad van schoolzwemmen tot internationale evenementen en de branchering in de commerciële plint.

Zwembad Rotterdam. Beeld Ronald Tilleman

Rijnboutt heeft winkelcentrum De Barones in Breda vernieuwd. In het van oorsprong door Kraaijvanger Urbis en CZWG uit Engeland ontworpen winkelcentrum zijn de winkelruimtes vergroot tot op de begane grond waardoor grotere units ontstaan. De in- en uitgangen (in de Karrestraat, de Lange Brugstraat en de Nieuwstraat) zijn duidelijker zichtbaar.

 

Barones Breda door Rijnboutt

Bed and Breakfast - Amsterdam, colourfulbedandbreakfast - bed and breakfast amsterdam
Bed and Breakfast – Amsterdam, colourfulbedandbreakfast – bed and breakfast amsterdam | bed and breakfast amsterdam

Image Source: breakfastandbed.nl

Scheldehof is een nieuwe huisvestingslocatie van WVO Zorg dat door Atelier PRO is gerealiseerd op de voormalige Scheldewerf, waar het Scheldekwartier ontwikkeld wordt. Het zorgcentrum omvat een mix van publieksvoorzieningen als brasserie, ateliers, bioscoop, theater, kapsalon, winkels en parkeergarage. In de Plaatwerkerij bevinden zich 120 units voor somatische en psychiatrische patiënten. Psycho-geriatrische patiënten zijn ondergebracht in de nieuwbouw die ook gebruikt wordt voor zelfstandige bewoning zonder zorg. Deze opzet zorgt voor sociaal verkeer en vitaliteit in het gebouw. De gesloten gevel is opengebroken en maak plaats voor veel glas. De grote deuren zijn opengezet en een transparante glazen doos is toegevoegd op de begane grond. Binnen komen drie verdiepingen woningen en vides als een ‘los meubelstuk’ in de enorme ruimte te hangen. Atelier PRO verzorgde eveneens het interieur.

Woonzorgcentrum Scheldehof in Vlissingen. Beeld Ronald Tilleman

De vijfkoppige vakjury wordt gevormd door bestuursvoorzitter Claudia Zuiderwijk van de Kamer van Koophandel, directeur Vastgoed Nicole Maarsen van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, directeur Bart van der Vossen van architectenbureau Rijnboutt, emeritus hoogleraar gebiedsontwikkeling Friso de Zeeuw (TU Delft) en Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum. De jury wordt op vrijdag 6 april 2018 bij alle projecten ontvangen en rondgeleid om zich een oordeel van de kwaliteit van de projecten te vormen, in het bijzonder de impuls die het project voor de omgeving betekent. Daarna kunnen bezoekers van Provada 2018 hun favoriet aangeven in de stand van Vastgoedmarkt.  Op basis van het oordeel van de vak jury (4/5e) en vakgenoten (1/5e) wordt op 7 juni 2018 om 13.00 uur in de stand van Syntrus Achmea Real Estate & Finance de winnaar bekend gemaakt.

Update (28 maart 2018): Bart van der Vossen (Directeur bij Rijnboutt) heeft zich teruggetrokken uit de jury van de StiB Award 2018. Rijnboutt is met het winkelcentrum De Barones in Breda genomineerd voor de prijs. De organisatie gaat op zoek naar een vervanger voor Van der Vossen. 

Verscholen in de heuvels van Zuid-Limburg ligt Valkenburg aan de Geul. Een liefelijk mergelstadje met een rijke,…

HOTEL AMSTELDAM BED  - bed and breakfast amsterdam
HOTEL AMSTELDAM BED – bed and breakfast amsterdam | bed and breakfast amsterdam

Image Source: hoteleamsterdam.net

Eind januari 2018 is in de noordwestvleugel van het stadhuis van Maassluis de nieuwe politiepost geopend. Het on…

In een voormalig kantoorgebouw is naar ontwerp van Kraaijvanger Architects een zwemcentrum met twee baden gereal…

Hoe transformeer je een naoorlogse buurtvoorziening op de schaal van Buitenveldert naar een bestemming die tegem…

Rijnboutt Architectuur & Stedenbouw heeft het winnende plan vormgegeven voor de nieuwe duurzame woonwijk De Dami…

Kleinschaligheid staat centraal in het nieuwe Carmel College Salland in Raalte. Voor de school met ruim 1500 lee…

Brielle kan zich beroemen op het grootste aantal monumenten per inwoner. Een ultramodern gebouw kan daarbij noga…

De Baronie Bed And Breakfast Amsterdam hotel in Amsterdam ..
De Baronie Bed And Breakfast Amsterdam hotel in Amsterdam .. | bed and breakfast amsterdam

Image Source: hotelscombined.com

Nu Is Het Tijd Om De Waarheid Over Bed And Breakfast Amsterdam Te Leren Kennen Bed And Breakfast Amsterdam – bed and breakfast amsterdam
| Welcome to help our blog, on this period I’m going to teach you in relation to keyword. And today, this is actually the initial image:

PhilDutch Amsterdam Bed and Breakfast - bed and breakfast amsterdam
PhilDutch Amsterdam Bed and Breakfast – bed and breakfast amsterdam | bed and breakfast amsterdam

Image Source: staticflickr.com

What about photograph over? is which wonderful???. if you think maybe thus, I’l l demonstrate a few picture yet again below:

So, if you desire to receive the fantastic pics about (Nu Is Het Tijd Om De Waarheid Over Bed And Breakfast Amsterdam Te Leren Kennen Bed And Breakfast Amsterdam), just click save button to save these images to your personal pc. These are prepared for obtain, if you like and want to take it, just click save badge in the article, and it will be directly down loaded in your laptop.} At last if you need to get new and the recent picture related to (Nu Is Het Tijd Om De Waarheid Over Bed And Breakfast Amsterdam Te Leren Kennen Bed And Breakfast Amsterdam), please follow us on google plus or save this page, we try our best to present you regular update with all new and fresh images. Hope you enjoy keeping here. For some up-dates and recent news about (Nu Is Het Tijd Om De Waarheid Over Bed And Breakfast Amsterdam Te Leren Kennen Bed And Breakfast Amsterdam) shots, please kindly follow us on tweets, path, Instagram and google plus, or you mark this page on book mark area, We attempt to give you update regularly with all new and fresh photos, love your searching, and find the right for you.

Thanks for visiting our site, contentabove (Nu Is Het Tijd Om De Waarheid Over Bed And Breakfast Amsterdam Te Leren Kennen Bed And Breakfast Amsterdam) published .  At this time we are excited to announce we have discovered an incrediblyinteresting contentto be discussed, that is (Nu Is Het Tijd Om De Waarheid Over Bed And Breakfast Amsterdam Te Leren Kennen Bed And Breakfast Amsterdam) Many individuals trying to find info about(Nu Is Het Tijd Om De Waarheid Over Bed And Breakfast Amsterdam Te Leren Kennen Bed And Breakfast Amsterdam) and of course one of them is you, is not it?

Skaap bed and breakfast, Amsterdam in Amsterdam, North ..
Skaap bed and breakfast, Amsterdam in Amsterdam, North .. | bed and breakfast amsterdam

Image Source: micazu.nl

Bed and Breakfast Amsterdam West - Amsterdam - book your ..
Bed and Breakfast Amsterdam West – Amsterdam – book your .. | bed and breakfast amsterdam

Image Source: bstatic.com

Aemstelhuys Amsterdam - bed and breakfast amsterdam
Aemstelhuys Amsterdam – bed and breakfast amsterdam | bed and breakfast amsterdam

Image Source: stinngoassets.com

Kitchenettes at the Bed and Breakfast Amsterdam | Oyster.co
Kitchenettes at the Bed and Breakfast Amsterdam | Oyster.co | bed and breakfast amsterdam

Image Source: oyster.com

Bed and Breakfast Sleep With Me (Amsterdam, The ..
Bed and Breakfast Sleep With Me (Amsterdam, The .. | bed and breakfast amsterdam

Image Source: tripadvisor.com

HOTEL OLIVE BED AND BREAKFAST, AMSTERDAM ** - bed and breakfast amsterdam
HOTEL OLIVE BED AND BREAKFAST, AMSTERDAM ** – bed and breakfast amsterdam | bed and breakfast amsterdam

Image Source: hoteleamsterdam.net

Het mooie van Amsterdam - Recreatief
Het mooie van Amsterdam – Recreatief | bed and breakfast amsterdam

Image Source: recreatief.nl

Gallery for Nu Is Het Tijd Om De Waarheid Over Bed And Breakfast Amsterdam Te Leren Kennen Bed And Breakfast Amsterdam

Leave a Reply