NICOLE - BIDET ONE HOLE BACK TO WALL - Bidets from Olympia ...
NICOLE - BIDET ONE HOLE BACK TO WALL - Bidets from Olympia ... | day bidet

Leer De Waarheid Over Het Dagbier In De Volgende 18 Seconden | Dag Bidet

15 views

Lees hier het eerste deel van dit tweeluik, met .a. de slimme thermostaat en de gezelschapsrobot.

NICOLE - BIDET ONE HOLE BACK TO WALL - Bidets from Olympia ..
NICOLE – BIDET ONE HOLE BACK TO WALL – Bidets from Olympia .. | day bidet

Image Source: architonic.com

Een bekend fenomeen in Japan is het uitgebreide toilet. De trend van een toiletbril met geïntegreerd bidet en verwarmde zitting is nooit echt in Europa doorgebroken, maar een nieuwe generatie slimme toiletten zou daar wel eens verandering in kunnen brengen. Er zijn al toiletten op de markt die urinemonsters kunnen meten en je ontlasting kunnen analyseren en deze data vervolgens draadloos naar je smartphone of tablet kunnen sturen.

Fabrikant Toto is de bekendste fabrikant van geavanceerde toiletten en met de Neorest-serie haal je het toilet van de toekomst in huis. Het toiletdeksel gaat automatisch open als er iemand in de buurt komt en in het deksel zit een uv-schoonmaaksysteem dat de bril en pot na elk gebruik automatisch reinigt. Een ingebouwd luchtzuiveringssysteem zorgt voor een aangename lucht voor de volgende bezoeker.

Uiteraard kun je je favoriete briltemperatuur instellen en heb je de beschikking over verschillende bidet-functies. Een Neorest-toilet kost een paar duizend euro, maar Toto biedt ook modellen die een stuk goedkoper zijn, inclusief opzetbrillen voor je bestaande wc.

Op dit moment zijn er nog geen grote bedrijven die slimme spiegels aanbieden, maar je ziet wel dat fabrikanten experimenteren met hoe een slimme spiegel eruit moet komen te zien. Vooralsnog lijkt de badkamer de ideale plek voor een slimme spiegel, zodat je daarin je nieuwste e-mails, het weerbericht en je agenda voor de dag kunt zien terwijl je ‘s ochtends je tanden poetst.

Bidet for Butts - by Auntyby Aunty - day bidet
Bidet for Butts – by Auntyby Aunty – day bidet | day bidet

Image Source: honoluluaunty.com

Perseus Mirrors is een bedrijf dat recentelijk zijn Kickstarter-doel behaalde. Op dit moment kun je de spiegel vooraf bestellen voor 250 dollar. De spiegel is via spraak-gestuurde commando’s te bedienen en kan video’s, notificaties en apps weergeven. In de spiegel zit bovendien een camera zodat je selfies kunt nemen terwijl je in de spiegel kijkt.

Een slimme spiegel brengt natuurlijk één groot privacy-probleem met zich mee, je hebt nu een camera in de badkamer of slaapkamer staan en je moet er zeker van kunnen zijn dat onbevoegden geen toegang tot je slimme spiegel hebben. Niet alleen de badkamer is een geschikte plek voor een slimme spiegel, ook auto’s en motoren hebben baat bij achteruitkijkspiegels of zijspiegels die aanvullende informatie kunnen tonen en je bij gevaar kunnen waarschuwen.

Lees ook: Magic Mirror: Nederlands knutselproject verovert de wereld

Een e-bike is al gemeengoed, maar veel e-bikes bieden slechts trapondersteuning. Dit is natuurlijk prima, maar er valt nog zoveel te verbeteren aan de klassieke fiets. Om te weten hoe de volgende generatie fietsen eruit gaan zien, neem je een kijkje bij fabrikanten Stromer of Specialized.

Brondell FreshSpa Easy Bidet Toilet Seat Attachment in White-FS-19 ..
Brondell FreshSpa Easy Bidet Toilet Seat Attachment in White-FS-19 .. | day bidet

Image Source: homedepot-static.com

De Stromer ST2-S is een e-bike van maar liefst 9000 euro. Hiervoor krijg je een fiets met elektronisch gestuurde versnellingen en een krachtige accu. De fiets heeft een geïntegreerd beeldscherm en communiceert met de speciale omni-app op je smartphone. Je kunt instellingen in je fiets via de smartphone finetunen en je hebt altijd een overzicht van de restlading en reikwijdte van je accu.

Via de smartphone zet je je fiets op slot en mocht je fiets gestolen worden, dan kun je deze via de ingebouwde gps-module makkelijk weer terugvinden. De fietswinkel kan eveneens toegang krijgen tot bepaalde data van je fiets en eventueel op afstand elektronische problemen verhelpen.

Beweging bijhouden, fitnessplannen maken en yoga-poses oefenen doe je waarschijnlijk al met behulp van je smartphone, maar in de toekomst kan je smartphone veel meer dingen op gezondheidsgebied overnemen. Er zijn al producten op de markt waarmee je zelf je hartslag of bloeddruk kunt meten, maar in theorie kun je met een combinatie van je smartphone en externe apparaten een prima profiel van je eigen gezondheid maken.

De heilige graal is nog niet gevonden, maar Cue komt in de buurt. Cue is een zogenaamde Health Tracker en bestaat uit een kastje waar je verschillende cartridges in kunt stoppen. De resultaten worden uit de cartridge gelezen en naar je smartphone gestuurd. Op dit moment kun je Cue vooraf bestellen met vijf cartridges: Vitamine D, Ontsteking, Griep, Testosteron en Vruchtbaarheid.

Pagasarri
Pagasarri | day bidet

Image Source: staticflickr.com

Een sample van je speeksel, neusvocht of een drupje bloed steek je in de desbetreffende cartridge en Cue analyseert en geeft je via je smartphone advies over je gezondheid. Uiteraard is het apparaat nog geen vervanging voor de dokter, maar het kan wel tijdig een tekort aan vitamine D registreren of je waarschuwen voor een griepje. Cue is vorig jaar een samenwerking met medisch bedrijf Johnson & Johnson aangegaan.

Heb je er al eens aan gedacht je bed slimmer te maken? Waarschijnlijk niet. Wat zou je ook kunnen verbeteren aan zoiets simpels als een bed? Heel wat, volgens de Amerikaanse firma Sleep Number. Eind dit jaar brengt het bedrijf de Sleep Number 360 uit, een bed dat automatisch de hardheid van je matras kan verstellen als het merkt dat je vaak beweegt in je slaap.

Dit wordt gedaan door een luchtpomp, daarbij kun je je wel afvragen met hoeveel geluid dit gepaard gaat. Het tweepersoons-model kan bovendien individueel worden geconfigureerd zodat er bij beide personen voor een optimale nachtrust wordt gezorgd. Het bed kan via een app of automatisch worden voorverwarmd en kan zelfs het snurken van je partner detecteren en dan automatisch het hoofdeinde van dat deel van het bed optillen, om zo hopelijk het snurken te verminderen.

Als je wakker wordt, kun je alle activiteit en aanpassingen die het bed tijdens de nacht heeft gedaan aflezen in de app. Zelfs je hartslag gedurende de nacht schijnt het bed te kunnen registreren. Het bed is straks waarschijnlijk alleen in Amerika beschikbaar en zal zo’n 3000 dollar gaan kosten.

Bio Bidet Serenity Luxury Bidet Seat | Wayfair - day bidet
Bio Bidet Serenity Luxury Bidet Seat | Wayfair – day bidet | day bidet

Image Source: wfcdn.com

Het blijft natuurlijk een beetje koffiedik kijken, maar we hebben geprobeerd de meest zekere ontwikkelingen voor je op een rijtje te zetten. Sommige technologische evoluties zijn logisch en worden gedreven door een bepaalde noodzaak. De auto is hiervan een goed voorbeeld: fossiele brandstoffen zijn niet eindeloos en om het klimaat te helpen, moeten er maatregelen worden genomen. De elektrisch gestuurde auto lijkt er dus zeker te komen.

Technologieën die jou het leven makkelijker maken, lijken ook zeker van een plaatsje in het toekomstoverzicht – vooral als dit kan binnen een redelijk budget. De Amazon Echo is zo’n voorbeeld en ook de slimme thermostaat is aan een enorme opmars bezig. Andere technologieën blijven afhankelijk van het gebruiksgemak, de integratie met andere systemen en uiteraard de prijs. Laten we over tien jaar de lijst erbij pakken en kijken welke producten niet meer uit ons leven zijn weg te denken.

Leer De Waarheid Over Het Dagbier In De Volgende 18 Seconden | Dag Bidet – day bidet
| Encouraged in order to my blog site, in this particular time I’ll demonstrate in relation to keyword. And from now on, this can be a primary image:

Shop Squatty Potty White Toilet-Mounted Bidet at Lowes
Shop Squatty Potty White Toilet-Mounted Bidet at Lowes | day bidet

Image Source: lowes.com

What about image over? will be that will awesome???. if you believe and so, I’l d teach you a number of photograph once more under:

So, if you wish to have all of these wonderful shots about (Leer De Waarheid Over Het Dagbier In De Volgende 18 Seconden | Dag Bidet), press save link to store the photos for your pc. They are prepared for download, if you appreciate and wish to grab it, just click save symbol on the page, and it will be instantly saved in your desktop computer.} Finally if you’d like to obtain unique and the latest graphic related to (Leer De Waarheid Over Het Dagbier In De Volgende 18 Seconden | Dag Bidet), please follow us on google plus or save this site, we try our best to provide regular up-date with fresh and new shots. We do hope you like keeping right here. For many upgrades and latest information about (Leer De Waarheid Over Het Dagbier In De Volgende 18 Seconden | Dag Bidet) graphics, please kindly follow us on tweets, path, Instagram and google plus, or you mark this page on bookmark section, We attempt to give you update regularly with all new and fresh pics, enjoy your browsing, and find the ideal for you.

Thanks for visiting our website, articleabove (Leer De Waarheid Over Het Dagbier In De Volgende 18 Seconden | Dag Bidet) published .  Today we are pleased to announce that we have discovered an extremelyinteresting topicto be reviewed, namely (Leer De Waarheid Over Het Dagbier In De Volgende 18 Seconden | Dag Bidet) Many individuals looking for specifics of(Leer De Waarheid Over Het Dagbier In De Volgende 18 Seconden | Dag Bidet) and definitely one of them is you, is not it?

magic rabbit - day bidet
magic rabbit – day bidet | day bidet

Image Source: staticflickr.com

USpa 19 Bidet Toilet Seat with Remote | Modern Day Bidet - day bidet
USpa 19 Bidet Toilet Seat with Remote | Modern Day Bidet – day bidet | day bidet

Image Source: moderndaybidet.com

USpa 19 Bidet Toilet Seat with Remote | Modern Day Bidet - day bidet
USpa 19 Bidet Toilet Seat with Remote | Modern Day Bidet – day bidet | day bidet

Image Source: moderndaybidet.com

Luxe Bidet Neo 120. Self-Cleaning. Toilet Attachment ..
Luxe Bidet Neo 120. Self-Cleaning. Toilet Attachment .. | day bidet

Image Source: luxebidet.com

kissmekwik.co.uk
kissmekwik.co.uk | day bidet

Image Source: kissmekwik.co.uk

An Idiot’s Incomplete Guide to the Bidet – Vagabondish – day bidet | day bidet

Image Source: vagabondish.com

Economy Class Elite3 Bidet Attachment | Modern Day Bidet - day bidet
Economy Class Elite3 Bidet Attachment | Modern Day Bidet – day bidet | day bidet

Image Source: moderndaybidet.com

Bidet | Bidet Sprayer | Bidet Toilet Seats - Modern Day Bidet - day bidet
Bidet | Bidet Sprayer | Bidet Toilet Seats – Modern Day Bidet – day bidet | day bidet

Image Source: moderndaybidet.com

BB-1000 Bidet Toilet Seat by BioBidet | Modern Day Bidet - day bidet
BB-1000 Bidet Toilet Seat by BioBidet | Modern Day Bidet – day bidet | day bidet

Image Source: moderndaybidet.com

Happy Day Korea] Smart Two way Bidet/ Make fresh clean/ hygienic ..
Happy Day Korea] Smart Two way Bidet/ Make fresh clean/ hygienic .. | day bidet

Image Source: bestmadeinkorea.com

Swash 19 Bidet Toilet seat from Brondell | Modern Day Bidet - day bidet
Swash 19 Bidet Toilet seat from Brondell | Modern Day Bidet – day bidet | day bidet

Image Source: moderndaybidet.com

BB-19 Bidet Toilet Seat by BioBidet | Modern Day Bidet - day bidet
BB-19 Bidet Toilet Seat by BioBidet | Modern Day Bidet – day bidet | day bidet

Image Source: moderndaybidet.com

Gallery for Leer De Waarheid Over Het Dagbier In De Volgende 18 Seconden | Dag Bidet

Leave a Reply