Piekeren en snurken groot irritatiepuntje in de slaapkamer ...
Piekeren en snurken groot irritatiepuntje in de slaapkamer ... | naakt in bed

13 Dingen Om Te Weten Over Naakt In Bed | Naakt In Bed

24 views

Hé, dat is gek. Een klein ‘feitje’ was ons hier op de redactie van Panorama even aan de aandacht ontsnapt. De man die nu door Astrid Holleeder wordt aangewezen als een van de moordenaars van Cor van Hout werd zelf ook beschoten bij een criminele afrekeningspoging, en wel op exact dezelfde dag als zijn vermeende slachtoffer. Van Hout overleed op 24 januari 2003. Sjaak ‘Jacob’ B. overleefde ternauwerdood een schot door zijn hoofd op 24 januari 2015. Toeval of niet? 

Piekeren en snurken groot irritatiepuntje in de slaapkamer ..
Piekeren en snurken groot irritatiepuntje in de slaapkamer .. | naakt in bed

Image Source: netdna-ssl.com

De rechter commissaris in Amsterdam heeft inmiddels laten weten dat B. in ieder geval nog twee weken in voorarrest blijft. Het lijkt er daarmee op dat het OM op basis van de nieuwe verklaring van Astrid Holleeder een serieuze poging gaat doen om B. voor dit vergrijp aan te klagen, waarbij overigens niet alleen Van Hout om kwam maar ook ‘botenhandelaar’ Robert Ter Haak. De dubbele liquidatie vond plaats op de Dorpstraat in Amstelveen. 

Dat is een opvallend bericht. Tragisch voor B. is dat de moordpoging die er op hem zelf is gedaan altijd wat onderbelicht is gebleven. Van enig onderzoek vanuit Nederland naar de opdrachtgever lijkt nauwelijks sprake te zijn geweest. De Panamese autoriteiten hebben wel even gezegd dat er een verdachte in beeld was, maar daar bleef het bij. B. zelf verklaarde nadien als verdachte in het Passage-proces dat hij na de aanslag op zijn leven een helse tijd had beleefd in een ziekenhuis in Panama City. Hij lag naakt met alleen een luier aan op bed onder een ijskoude airconditioning. Hij was daarbij vastgebonden aan zijn enkels en polsen en kreeg nauwelijks te eten en te drinken. In zijn luier waren spijkers of naalden ingebracht waardoor hij open wonden kreeg, zo beweerde hij. B. is uiteindelijk door hulp van Nederlandse autoriteiten naar Amsterdam overgebracht.

Naakt en Pikant 21x - Catawiki - naakt in bed
Naakt en Pikant 21x – Catawiki – naakt in bed | naakt in bed

Image Source: catawiki.nl

Jarenlang was B. verdachte in het Passage-proces en hing hem een moord-aanklacht boven het hoofd, nadat kroongetuige Peter La Serpe hem op de motor bij Van Hout had ‘gezet’ in zijn verklaringen. Maar dat liep uiteindelijk met een sisser af, B. werd ‘slechts’ tot 5 en een half jaar veroordeeld voor wapenhandel. Het zal in B.’s voordeel hebben gesproken dat een andere kroongetuige – Fred Ros – naast Jesse Remmers een ander persoon aanwees als medepleger van deze liquidatie; ene Willem de Glazenwasser.

Er is overigens nooit een vorm van dna-bewijs gevonden voor betrokkenheid van B. bij de moord op Van Hout en Ter Haak. Noch komt hij met zijn smalle postuur overeen met de getuigenverklaringen in Amstelveen, die spreken van twee ‘forse mannen’ op de motor, wanneer Van Hout en Ter Haak worden geliquideerd, in 2003. De beide slachtoffers zijn destijds vanaf een rijdende motor beschoten.

Het Sexy Jonge Vrouw Stellen Naakt Op Een Bed Stock Foto ..
Het Sexy Jonge Vrouw Stellen Naakt Op Een Bed Stock Foto .. | naakt in bed

Image Source: dreamstime.com

Het NRC-Handelsblad bracht dit weekeinde een verhaal waarin wordt gemeld dat B. in 2015 in Panama zou zijn geweest in verband met cocaïnehandel, waarbij ook de Rotterdammer Henk E. en zijn zoon betrokken zouden zijn geweest. Sjaak is daarmee een nooit aangehouden verdachte in het coke-smokkelonderzoek naar Gerrit de Douanier.

Mogelijk hangt de poging B. te vermoorden samen met een geschil in het milieu van de cocaïnehandel van Latijns Amerika naar West Europa. Maar ja, het blijft bij speculatie. Juist het feit dat hij bijna geliquideerd was op de sterfdag van Cor van Hout maakt dat de opdracht ook weleens uit een hele andere hoek zou kunnen komen. B. was een man met meer vijanden, mag wel gesteld worden.

Al in de jaren negentig is Sjaak overigens voor een levensdelict veroordeeld geweest. Het weerhield hem er niet van opnieuw de criminaliteit in te duiken. Na zijn vrijlating voor die zaak is hij in het Amsterdamse nachtleven gezien met vrijwel alle kopstukken uit ‘de Hollandse netwerken’.

Doutzen naakt in bed tijdens rode loper - Video Dailymotion - naakt in bed
Doutzen naakt in bed tijdens rode loper – Video Dailymotion – naakt in bed | naakt in bed

Image Source: dmcdn.net

Veel kroegverhalen over ‘Sjakie’ hebben een komische inslag. Hij is in bepaalde kringen rond de grachtengordel een zeer gezien persoon, een echte gangmaker, ook al is hij vandaag de dag door de verwonding aan zijn hoofd en hals zwak ter been, praat hij zachtjes en heeft hij last van zijn slijmvliezen.

Een van de wildste geruchten die rondgaan in de Amsterdamse onderwereld is dat justitie de zwakke B. heeft opgepakt om hem te kunnen laten ‘flippen’ tot kroongetuige. Stel de verdenking dat hij de moordenaar is Van Van Hout en Ter Haak is goed hard te maken, dan zou B. de ideale kroongetuige kunnen zijn die het OM en de rechtbank leidt naar de definitieve bewijsvoering richting Holleeder als opdrachtgever.

In dat geval zou B. ‘het slotje op de deur’ zijn dat nu nog ontbreekt in de bewijsvoering.

Naakt slapen is gezond - hetzoute
Naakt slapen is gezond – hetzoute | naakt in bed

Image Source: typepad.com

13 Dingen Om Te Weten Over Naakt In Bed | Naakt In Bed – naakt in bed
| Welcome for you to my own website, in this particular moment I’m going to demonstrate regarding keyword. Now, this can be the initial impression:

The World - naakt in bed
The World – naakt in bed | naakt in bed

Image Source: flickr.com

Why not consider photograph above? is that amazing???. if you believe consequently, I’l l teach you a number of picture once again underneath:

So, if you like to receive these fantastic graphics about (13 Dingen Om Te Weten Over Naakt In Bed | Naakt In Bed), click save link to download these photos to your pc. These are ready for obtain, if you love and wish to have it, click save logo in the article, and it will be immediately saved in your notebook computer.} Lastly if you would like have unique and the recent graphic related with (13 Dingen Om Te Weten Over Naakt In Bed | Naakt In Bed), please follow us on google plus or bookmark this blog, we attempt our best to present you daily up-date with all new and fresh shots. We do hope you like staying here. For most updates and recent news about (13 Dingen Om Te Weten Over Naakt In Bed | Naakt In Bed) graphics, please kindly follow us on twitter, path, Instagram and google plus, or you mark this page on book mark section, We attempt to present you update periodically with fresh and new photos, enjoy your exploring, and find the best for you.

Here you are at our site, articleabove (13 Dingen Om Te Weten Over Naakt In Bed | Naakt In Bed) published .  Today we are pleased to declare we have discovered a veryinteresting topicto be discussed, namely (13 Dingen Om Te Weten Over Naakt In Bed | Naakt In Bed) Most people searching for info about(13 Dingen Om Te Weten Over Naakt In Bed | Naakt In Bed) and definitely one of these is you, is not it?

16 voordelen van naakt slapen - naakt in bed
16 voordelen van naakt slapen – naakt in bed | naakt in bed

Image Source: smulderstextiel.nl

mj  - naakt in bed
mj – naakt in bed | naakt in bed

Image Source: tumblr.com

S #2 Dreaming - naakt in bed
S #2 Dreaming – naakt in bed | naakt in bed

Image Source: staticflickr.com

NPC-beelden-16x16-naaktslapen
NPC-beelden-16×16-naaktslapen | naakt in bed

Image Source: beterbed.nl

Eline De Munck naakt in bed | Showbizzsite | Eline De ..
Eline De Munck naakt in bed | Showbizzsite | Eline De .. | naakt in bed

Image Source: pinimg.com

lingerie- les préparatif- - naakt in bed
lingerie- les préparatif- – naakt in bed | naakt in bed

Image Source: staticflickr.com

De Jongen Van De Baby Op Naakt Bed, Stock Afbeelding - Afbeelding ..
De Jongen Van De Baby Op Naakt Bed, Stock Afbeelding – Afbeelding .. | naakt in bed

Image Source: dreamstime.com

Gallery for 13 Dingen Om Te Weten Over Naakt In Bed | Naakt In Bed

Leave a Reply